Beschikbare functionaliteiten in deze MVP-fase

Erik van Assen • 23 July 2019
0 comments
0 likes

Belangrijk om te vermelden is dat het hier een pilot van het eerste Minimum Viable Product (MVP) van Nevi online community betreft met nog beperkte functionaliteiten. Dit zal dus niet het eindproduct zijn.

De functionaliteiten voor deze MVP-fase:

  • Inkoopsmoelenboek: Het smoelenboek van inkopend Nederland is onze eerste stap naar een volwaardig Nevi online community platform waarin je andere inkoopprofessionals kunt vinden en kennis (in hoofden) kunt delen. Van belang is dat je een eigen profiel aanmaakt en deze zoveel mogelijk invult met je NAW-gegevens, wie je bent, wat je interesse zijn en wat je expertise is etc. Hoe meer je invult, hoe makkelijker het voor anderen is om jou te vinden. Natuurlijk bepaal jezelf wat je er wel of niet in wilt zetten. Altijd zichtbaar zijn je naam, functie en organisatie.
  • Sturen van (privé) berichtenNaast je profiel kun je berichten sturen aan inkoopprofessionals in het inkoopsmoelenboek. Dat kan 1op1 of aan meerdere collega’s tegelijk.
  • Een vraag stellen of reageren in de Nevi online community: Ook is het mogelijk om een vraag aan de deelnemers op het platform te stellen of te reageren op een andere vraag, bericht of stelling.

Tot slot vind je onder het kopje ‘over Nevi online community’ informatie als Introductie, FAQ, Spelregels, Nevi netwerk en de nieuwe koers van Nevi.

Feedback
Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en wensen als het gaat om kennis delen en samenwerken met andere inkoopprofessionals. Na de zomer ontvang je van ons een vragenlijst om jouw eerste ervaringen met ons te delen. Op basis hiervan gaan we dan de Nevi online community verder ontwikkelen met meer functionaliteiten om kennis met elkaar te kunnen delen.

Heb je in de tussentijd vragen dan wel opmerkingen, neem dan contact met ons op via e.vanassen@nevi.nl, 088-3300743 of stuur een bericht via het Nevi online community platform.