Privacy statement Nevi Online Community

Persoonlijke gegevens worden gedefinieerd als alle gegevens die kunnen worden gebruikt om terug te traceren naar een bepaald individu. Dit omvat e-mailadressen en namen, maar ook cookies, IP-adressen of inhoud die specifiek is voor die persoon. In Nevi Online Community moeten de volgende persoonlijke gegevens worden verzameld om ervoor te zorgen dat gebruikers Nevi Online Community normaal en volledig kunnen gebruiken:

 • E-mailadres
 • Gebruikersnaam
 • IP adres

E-mailadressen en gebruikersnamen worden verzameld tijdens het aanmeldingsproces en de instellingenpagina van elke gebruiker. De IP-adressen worden verzameld om te zorgen dat het platform veilig is.

Bovenop de hierboven genoemde informatie kunnen gebruikers optioneel de volgende persoonlijke gegevens verstrekken:

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Profielfoto
 • Bannerafbeelding
 • Functie
 • Organisatie
 • Telefoonnummer
 • Adres
 • Introductie tekst
 • Expertise
 • Interesses
 • Gegevens van andere sociale netwerken voor aanmeldingsdoeleinden (standaard uitgeschakeld)

Deze informatie helpt communityleden elkaar beter te leren kennen en elkaar gemakkelijker te vinden. De informatie wordt verzameld via de profielpagina van elke gebruiker. Gebruikers kunnen ervoor kiezen deze informatie achter te houden en websitebeheerders kunnen bovenstaande velden uitschakelen en de verzamelde gegevens wissen.

Persoonlijke gegevens kunnen ook worden verzameld door bepaalde communityfuncties voor tools van derden, zoals Google Analytics, Social Sharing, en Social login. Deze gegevens worden alleen verzameld voor zakelijke doeleinden en contractuele noodzaak. Deze functies kunnen eenvoudig worden uitgeschakeld.

 

Privacy Statement NEVI

Om je een zo goed mogelijke service te bieden en je optimaal te informeren hebben wij (NEVI) gegevens van je nodig. Gegevens die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, voor het uitbrengen van offertes en de uitvoering van onze dienstverlening.

Wij behandelen deze persoonsgegevens uiteraard vertrouwelijk en zullen deze gegevens al helemaal niet verkopen. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Binnen onze dienstverlening maken wij gebruik van een aantal diensten van derden. De informatie hieronder gaat daarom vooral over de diensten waar NEVI gebruik van maakt en wat wij mogelijk met de verworven informatie doen.

NEVI is de Verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking van NEVI, NEVI Purpective BV en Stichting NEVI Examens. NEVI is gevestigd aan de Aïdaschouw 5 (2726 JZ) in Zoetermeer. Dit privacy statement is tevens van toepassing op NEVI Purpective BV en Stichting NEVI Examens.

Voor meer informatie over doeleinden van de gegevensverwerking, delen van (persoon)gegevens door NEVI met derden, Cookies, Google Analytics, Verzamelde gegevens, Beveiliging, Bewaartermijnen en Social media en beeldmateriaal tijdens NEVI-activiteiten verwijzen wij je naar de Privacy Statement NEVI.

 

Vragen, verzoeken tot inzage, rectificatie, verwijdering van gegevens, rechts van verzet of klachten
Indien je na het lezen van het privacy statement vragen en/of opmerkingen hebt, een van je rechten (inzage, rectificatie, verwijdering, verzet) wenst in te roepen of een klacht hebt, dan kan je contact met ons opnemen via e-mail: privacy@nevi.nl of telefoon: 088- 3300700.

Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en/of je verzoek binnen de wettelijke termijn behandelen. Wijzigingen NEVI behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Wij adviseren je om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Belangrijke wijzingen in de verwerking van je persoonsgegevens of in het privacy statement zullen wij uiteraard ook via e-mail en onze website naar onze actieve contacten communiceren.